Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου

Παραθέτω την ανακοίνωση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, σχετικά με την επανέναρξη της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο Αλιβέρι, ένα έργο του οποίου οι εργασίες κατασκευής έχουν σταματήσει ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια, λόγω ασυνεννοησίας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά το έργο θα αποπερατωθεί και το Αλιβέρι θα αποκτήσει επιτέλους καλές αθλητικές υποδομές. Το εργοτάξιο βρίσκεται δίπλα στο δημοτικό γήπεδο Αλιβερίου, στην είσοδο της πόλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Ροή στην κατασκευή ενός πολύπαθου έργου έβαλε η Δημοτική αρχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Ο λόγος για το Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, το οποίο έχει μακρά και πολύπαθη ιστορία.«Ξεκίνησε» και «σκάλωσε» πολλές φορές, λόγω κακών χειρισμών της πρώην Δημοτικής Αρχής, με τελευταία αρνητική εξέλιξη την διακοπή εργασιών από τον ανάδοχο εργολάβο τον περασμένο Οκτώβρη.

Μετά την δέσμευση του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά για την πλήρη εξόφληση των λογαριασμών που εκκρεμούσαν επήλθε πλήρης συμφωνία με τον ανάδοχο του έργου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν και εντατικοποιούνται το επόμενο διάστημα.

Παρά την δίνη της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και που έχει που έχει άμεση αρνητική επίπτωση και στο δικό μας Δήμο, η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε τους ίδιους πόρους, αλλά και επικαιροποίησε τη συνεργασία της με τη ΔΕΣΦΑ για τη συνέχιση των εργασιών.

Μια ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής αρχίζει να γίνεται πράξη. Αποδεικνύοντας ότι η ενίσχυση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών είναι γι αυτήν πρώτη προτεραιότητα, αφού ο Αθλητισμός είναι μια σοβαρή, επωφελής, αλλά και ευχάριστη διέξοδος ιδιαίτερα για την νεολαία.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.