Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αντίο καλοκαίρι...

Δυστυχώς, με αυτή την ανάρτηση αποχαιρετούμε το καλοκαίρι του 2011. Αύριο, με τον καθιερωμένο αγιασμό, αρχίζουν τα σχολεία. Η διπλανή φωτογραφία είναι για να μας θυμίζει τις ωραίες αναμνήσεις του καλοκαιριού, τα παιχνίδια, τις διακοπές, την ανεμελιά... Αυτά τα πράγματα πρέπει να κρατήσουμε μέσα στο μυαλό μας τον χειμώνα, ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Εύχομαι σε όλους τους συνάδελφους μαθητές "Καλή Αρχή" για αύριο και να μην αγχώνονται, όλα θα πάνε καλά!!!

2 σχόλια:

  1. Αντιο καλοκαιρι δε λεμε απο τις 11 Σεπτεμβριου αλλα απο τα τελη αυτου του μηνα.Οταν φευγει ο Σεπτεμβρης τοτε λεμε το οριστικο αντι στο καλοκαιρι.Γιατι κι ο Σεπτεμβρης στο μεγαλυτερο μερος του (Τουλαχιστον κατα 75%) ειναι κι αυτος καλοκαιρινος!!!Εμενα προσωπικα με πιανει μελαγχολια οταν φευγει ο Σεπτεμβρης!!!Αντιο καλε μας Σεπτεμβρη.. θα μας λειψεις κι εσυ και το καλοκαιρακι που περασε.Αντε και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος: Σύμφωνω μαζί σου ότι ο καλοκαιρινός καιρός κρατά σχεδον μέχρι το τέλος του αυτού μηνός. Το "Αντίο Καλοκαίρι" το έγραψα συμβολικά, αρχίζει το σχολείο, δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τις καλοκαιρινές ασχολίες. Όπως και να έχει το καλοκαίρι τελείωσε, από αύριο αρχίζει ο Οκτώβριος. 'Αντε και του χρόνου! Άμα είσαι και εσύ μαθητής, σου εύχομαι Καλή Συνέχεια στο σχολείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.