Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Περιβαλλοντική Δράση: "ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΘΑΡΗ"

ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
 Σχ. Έτος 2011-12
 Τίτλος Προγράμματος: «Φάε, πιες, ανακύκλωσε»
 Πληροφορίες: Γλάρου Κονδυλία  τηλ. 6978162864
                            Μακρίδου Χριστίνα                      
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         Η Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Γυμνασίου Αλιβερίου τη Μ. Πέμπτη στις 16:00-17:30 στη διασταύρωση κεντρικής και περιφερειακής οδού πραγματοποίησε δράση με θέμα: «ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΘΑΡΗ».
       Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε να βλέπουμε πεταμένα μπουκάλια νερού και άλλα απορρίμματα στις άκρες των δρόμων. Στα πλαίσια της δράσης μας γράψαμε το σύνθημα: «στον κάδο, όχι στο δρόμο» σε 200 σακούλες απορριμμάτων και τις μοιράσαμε στα διερχόμενα αυτοκίνητα προτρέποντας τους ταξιδιώτες που έρχονται στην περιοχή μας να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και πολλούς ντόπιους που έτυχε να περάσουν από το σημείο που στεκόμασταν, να μην πετάνε τα σκουπίδια τους έξω από το αυτοκίνητο αλλά να τα τοποθετούν σε σακούλες και να τα ρίχνουν σε κάδους απορριμμάτων.
       Η δράση έγινε στα πλαίσια του Προγράμματος που εκπονούμε στο σχολείο μας με θέμα «Φάε, πιες, ανακύκλωσε» με χορηγία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Η Ομάδα περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Γυμνασίου Αλιβερίου και οι συντονίστριες καθηγήτριες  Γλάρου Κονδυλία και Μακρίδου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.