Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αυτή είναι η Ελλάδα!!!

«That’s Greece vs That’s Not Greece».

Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που δείχνει την πραγματική εικόνα της Ελλάδος, σε σχέση με αυτή που σκόπιμα θέλουν να περάσουν τα διεθνή ΜΜΕ και οι ανθελληνικές προπαγάνδες. Το βίντεο, το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του 9ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (BHCC) στο Λονδίνο στις 28 Ιουνίου 2011, δείχνει ποια είναι η πραγματική κατάσταση στη χώρα μας, παρουσιάζοντάς την με επιχειρήματα και αποδείξεις. Μιλά για τη χώρα, τα ενεργειακά αποθέματα, τις ελληνικές συνήθειες, τον τουρισμό, τις εξαγωγές, τα έργα υποδομής κα. Στο τέλος καταλήγει ότι η πατρίδα θα σωθεί, καθώς σε δύσκολες στιγμές πάντοτε οι Έλληνες "τα έβγαζαν πέρα" και προχωρούσαν εμπρός.

Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

3 σχόλια:

  1. Είναι χάλια!!!Προσωπικά πιστεύω πως είσαι εθνικιστής (υπερβολικά για την ακρίβεια)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΠΑ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ SITE ΣΟΥ!ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΈ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ!ΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΞΕΛΗΞΗΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανωνυμος1 Άλλο πατριώτης και άλλο εθνικιστής. Εθνικιστής είναι ο κολλημένος με την πατρίδα-ρατσιστής-ξενοφοβικός και που βγάζει μίσος προς άλλους λαούς. Εδώ δεν βγάζει μίσος για κανέναν απλώς λέει ότι τα ΜΜΕ έχουν διαστρεβλώσει αρκετά την εικόνα της πατρίδας μας. Βέβαια ένα δύο από το βιντεακι δεν ισχύουν απόλυτα αλλά το πνεύμα του είναι να κατανοήσουμε πια είναι η αληθινή Ελλάδα. σουβλάκι και το μ@λ@κ@. Η Ελλάδα είναι ιδέα ιερή, είναι οι άνθρωποι. Μπορεί ο Βασίλης να εκφράζει αυτή του την αγάπη λίγο υπερβολικά αλλά δεν είναι εθνικιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.