Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Συμπαράσταση στους εργαζομένους της Ε.Ρ.Τ

Συγκέντρωση του κόσμου, έξω απ' το Ραδιομέγαρο
Μέσω αυτής της ανάρτησης, θα ήθελα να εκφράσω τη στήριξη και τη συμπαράστασή μου στους εργαζομένους της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (Ε.Ρ.Τ). Προχθές, αιφνιδίως, η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ. και την απόλυση των εργαζομένων της. Απ' ότι φαίνεται, ο παράγοντας άνθρωπος έρχεται δεύτερος για την κυβέρνηση, καθώς την ενδιαφέρουν μόνο τα "ψυχρά" νούμερα, τα οποία σχετίζονται με τις απαιτήσεις της Τρόικας, όπως μειώσεις μισθών, περικοπές, απολύσεις...! Πλέον η έλλειψη της δημοκρατίας και των θεσμών της είναι εμφανής στην Ελλάδα. Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ε.Ρ.Τ. δεν αναμεταδίδουν μέσω των συχνοτήτων τους. Η τηλεόραση της Ε.Ρ.Τ, όπου ακούγονται η φωνές των εργαζομένων, μεταδίδεται μέσω Internet (Δείτε ΕΔΩ λίστα με sites), αλλά και από την τηλεοπτική συχνότητα του 902.

 Εργαζόμενοι της Ε.Ρ.Τ, "Καλό Κουράγιο" και "Καλή Συνέχεια" στους αγώνες σας!


 

"...είμαστε δυο, είμαστε τρεις,
είμαστε χίλιοι δεκατρείς
Καβάλα πάμε στον καιρό
με τον καιρό με την βροχή
το αίμα πήζει στην πληγή
ο πόνος γίνεται καρφί..."

3 σχόλια:

  1. Το άρθρο είχε δημοσιευτεί χθες, αλλά λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, σβήστηκε και ξανανέβηκε σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παρακάτω σχόλιο είναι της Ελευθερίας, και το έστειλε χτες, αλλά χάθηκε, λόγω της διαγραφής της ανάρτησης!

    -----------------

    Είναι πραγματικά άθλιο αυτό που έκαναν!! Σκέφτομαι να πάω το απόγευμα αλλα εκτός από μια φίλη που δίνει επαναληπτικές σήμερα (!) τα υπόλοιπα παιδιά έδειξαν μάλλον αδιαφορία... Πολύ ασχημο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντησή μου στο στο σχόλιο της Ελευθερίας.
      -----------------

      Ελευθερία, συμφωνώ μαζί σου, η κίνηση αυτή της κυβέρνησης είναι άθλια! Η αδιαφορία, επίσης, που εκφράζεται από πολλούς, δείχνει ότι τελικά μας ενδιαφέρει περισσότερο ο εαυτός μας, παρά οι εξελίξεις και τα κοινά, στα οποία πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά!

      Διαγραφή

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.