Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Επιστροφή στη Γη...

Οι περιβόητες "Πανελλήνιες" έφτασαν στο τέλος τους..., μια δύσκολη, πιεστική και ψυχοφθόρα διαδικασία...! Εμπνεόμενος από μια ανάρτηση της φίλης και συναδέλφου blogger, της Ελευθερίας, όλη αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα διαστημικό ταξίδι!

Χρειάστηκε μεγάλη προετοιμασία για την προσαρμογή στις συνθήκες και τις δυσκολίες του διαστήματος, μια προετοιμασία που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα την κατάλληλη στιγμή...!
Στις 28/05 όλα ήταν έτοιμα για την επικείμενη εκτόξευση, και η αγωνία είχε φτάσει στο ζενίθ...! Το ταξίδι αυτό, με διάρκεια 2 περίπου βδομάδες, είχε τις εύκολες και τις δύσκολες πτυχές του, ενώ με σκληρή προσπάθεια, αντιμετωπίστηκαν
οι δυσκολίες. Πώς να νιώθει κανείς όταν ταξιδεύει στο άγνωστο...; Αισθάνεσαι μόνος σου, στο αχανές σύμπαν, αλλά υπάρχει ένα "επιτελείο" στη... Γη, που σε στηρίζει και συντονίζει τις προσπάθειές σου, κάνοντάς σε να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα...! Η κάψουλα του διαστημοπλοίου προσγειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στις απέραντες στέπες της φυσιολογικής καθημερινότητας του πλανήτη Γη, μακριά απ' την ψυχική φθορά και την παράνοια! Μένει να αναλυθούν τα δεδομένα του υπολογιστή του σκάφους, δεδομένα που σχετίζονται με τις διάφορες διεργασίες που έπρεπε να διεκπεραιωθούν εκεί πάνω, για να θεωρηθεί η αποστολή επιτυχής...! Προς στιγμήν είμαστε ελεύθεροι να βιώσουμε μια φυσιολογική πραγματικότητα...!

------------------------------------------------------------------------------------

Ένα τραγούδι που άκουγα αυτές τις δύο βδομάδες του ταξιδιού μου, κατά την ξεκούραση στο σκάφος..! Είναι μεταγραφή για πιάνο του τραγουδιού "Μπαξέ Τσιφλίκι" του Βασίλη Τσιτσάνη, από τον μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας.